Puutaloidylliä vehreällä ja rauhallisella sijainnilla

Järvenpään Kunnari on viihtyisä 32 kodin puurakenteinen luhtitaloyhtiö, joka rakentuu Kinnarin kaupunginosaan. Kinnari on Järvenpään suosituimpia ja halutuimpia asuinalueita, jonne harvoin rakennetaan uusia asuintaloja – nyt on ainutlaatuinen tilaisuus muuttaa upouuteen kotiin vehreälle pientaloalueelle Järvenpään keskustan tuntumaan.

Moderneja, valoisia ja ihastuttavia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Yksiöissä valoa sisään kutsuvat kauniit pariovelliset parvekkeet, kaksioissa ja kolmioissa voi aamukahvit nauttia omalla viihtyisällä parvekkeella. Kaikissa asunnoissa on upeat, uutuudenkiiltävät kylpyhuoneet sekä huipputyylikkäät keittiöratkaisut integroiduilla kodinkoneilla. Jalkoja hemmottelee ihanan ylellinen lattialämmitys.

Järvenpään keskustan naapurissa

Koko Järvenpään keskusta puistoineen, kulttuurielämyksineen, shoppailuineen ja liikenneyhteyksineen on täältä kävelyetäisyydellä. Kaupunkilaisten rakastama Tuusunlanjärvi kutsuu kesäisin uimaan ja talvisin luistelemaan.

Kinnarin arvostettu ja rauhallinen alue

Kinnarin pientalopainotteinen  alue  on  suosittu  etenkin  perheiden  keskuudessa,  eikä  ihme!  Päiväkoti  (600m),  koulu  (450m),  terveyskeskus  ja  neuvola  (850)  ovat  kaikki  lähellä,  samoin  kuin  ruokakaupat  (lähin 400  m,  K-Citymarket  850  m).  Järvenpään  rantapuisto  uimarantoineen  (1,8km)  on  kuuden  minuutin  pyörämatkan  päässä,  ja  Kinnarista  löytyy  viihtyisiä  puistoja  myös  omasta  takaa.

Ihanan moderni sisustus

Deco-luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin osatminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut asukas, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, tyylikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta joka haluaa asunnon  kohtuulliseen hintaan.

As Oy Järvenpään Kunnari

Ylänkötie, 04400 Järvenpää
Talotyyppi
Deco-puukerrostalo
Asuntoja
0/32 vapaana
Parkkipaikat
0/19
Huoneita
1-3
Pinta-ala
41,5-41,5 m²
Velaton hinta
141 000-141 000,00 €
Asunto
Tyyppi
Pinta-ala
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila