Kauniita pikkukoteja Sipoon Nikkilän keskustassa!

Sipoon Sigfrid on moderni 36 asunnon puurakenteinen luhtitaloyhtiö, joka rakennetaan Sipoon Nikkilän kaupunginosaan. Nikkilä on kehittyvä ja kasvava asuinalue, jonka suunnittelussa on otettu huomioon viihtyisä asuinympäristö sekä hyvät kulkuyhteydet ja kaupalliset palvelut. Identiteettiä ja monipuolisuutta alueelle tuovat sen vanhat ja kulttuurihistoriallisesti merkittävät rakennukset, kuten keskiaikainen Pyhän Sigfridin kirkko, jonka mukaan asunto-osakeyhtiö on saanut nimensä.

Modernia rakentamista

Asunnot ovat viihtyisiä ja valoisia yksiöitä ja kaksioita. Yksiöistä aukeaa kauniiden suurten pariovien takaa joko parveke tai terassi. Kaikissa kaksioissa on pariovellinen parveke. Kaikissa asunnoissa on upeat, ylelliset kylpyhuoneet sekä huipputyylikkäät ja toimivat keittiöratkaisut integroiduilla kodinkoneilla. Asunnoissa on lattialämmitysjärjestelmä, jonka ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti ja sisustaminen on monipuolisempaa ja vaivattomampaa.

Palvelut kävelymatkan päässä

Nikkilän keskustaan on As. Oy Sipoon Sigfridistä vain noin 700 metrin kävelymatka. Keskustan yhteydessä sijaitsee muun muassa Nikkilän terveyskeskus, Sipoon Apteekki, S-market Nikkilä, K-Supermarket Basilika sekä ABC Nikkilä Sipoo. Lähialueella on useita kouluja, kuten Sibbo Gymnasium (100m), Sipoonjoen koulu ja Kungsvägens skola (200 m), Sipoon lukio (400m) sekä Lehmuslinnan päiväkoti (1,1 km).

Kotoisa pihapiiri

Sipoon Sigfrid on kahden kaksikerroksisen luhtitalon yhtiö, Asuintalot muodostavat viihtyisän pihapiirin, jossa on molempien talojen edustalla aikuisille oleskelualue sekä lapsille virikkeellinen leikkialue. Taloyhtiöllä on lisäksi kaksi piharakennusta, joissa on huoneistokohtaiset varastotilat sekä ulkovälinevarasto.

As Oy Sipoon Sigfrid

Löötinkuja 6 ja 8, 04130 Sipoo
Talotyyppi
Deco-puukerrostalo
Asuntoja
0/36 vapaana
Parkkipaikat
0/19
Huoneita
1-2
Pinta-ala
26,0-26,0 m²
Velaton hinta
98 500-98 500,00 €
Asunto
Tyyppi
Pinta-ala
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila