Avaria pikkukoteja hurmaavan Härmälän sydämessä!

Härmälän viehättävä kaupunginosa Pyhäjärven rannalla Tampereella uudistuu kovaa vauhtia. Viiden kilometrin päähän Tampereen keskustasta sijaitsevalle idylliselle puutalojen somistamalle asuinalueelle rakennetaan nyt paljon uutta. Upea puukerrostalokohde As. Oy Tampereen Tuohi kohoaa muutaman minuutin kävelymatkan päähän Pyhäjärven rannasta.

 

Härmälä on vanhojen omenapuiden tuoksua ja edelläkäyvää arkkitehtuuria

Nelikerroksinen As. Oy Tampereen Tuohi edustaa rauhallisuudellaan ja vähäeleisyydellään tyylikkäästi uutta suomalaista puukerrostaloarkkitehtuuria. Valittavanasi on yhteensä 36 asuntoa: 24 yksiötä (23m2) ja 12 kaksiota (41,5m2). Asuntojen ikkunoista aukeaa kauniit näkymät joko Vähäjärven puisto on tai vehreälle sisäpihalle. Kaksioiden suuret kulmaparvekkeet avaavat maisemia useampaan ilmansuuntaan.

Keskustaan hetkessä autolla, bussilla tai pyöräillen

Kaikki tarvittava löytyy helpon kävelymatkan päästä. Asukkaita palvelevat mm. kaksi hyvää lähikauppaa, koulu, päiväkoti, kirjasto ja pizzeria sekä R-Kioski postipalveluilla. As. Oy Tampereen Tuohesta on erinomaiset kulkuyhteydet Tampereen keskustaan. Autolla viiden kilometrin matka Hämeenkadun sydämeen taittuu parhaimmillaan alle vartissa. Pyöräillen tai tiheään liikennöivillä busseilla perille ehtii alle 20 minuutin. Pyöräilijä voi valita reitikseen joko rannan maisemalliset hiekkatiet taileveät, mukavat asfaltoidut pyöräreitit.

Kaunista ja luontoystävällistä puukerrostaloarkkitehtuuria

As. Oy Tampereen Tuohen asukkaat voivat nauttia auringonpaisteesta korttelin yhteisellä puistoalueella ja leikkipuistossa tai Tuohen omalla sisäpihalla. Korttelin yhteiseltä virkistysalueelta löytyy viehättävä huvimaja sekä asukkaiden yhteinen kasvihuone. Tuohen oma pihasaunatila vilpoloineen on rauhoittumisen tyyssija, johon on helppo tulla vaikka suoraan lenkkipolulta!

Avarat huoneistot ja laadukkaat sisustusvalinnat

As. Oy Tampereen Tuohen yksiöihin ja kaksioihin astuttaessa vaikutuksen tekee heti valon yltäkylläisyys ja tilojen avaruus. Lattialämmityksen ansiosta seinillä ei ole tilaa viemässä lämpöpattereita, jolloin ikkunat on voitu suunnitella suuriksi ja valoa kutsuviksi. Suurista lasipariovista sekä kaksioiden kulmaparvekkeilta avautuvat vehreät näkymät joko Vähäjärven puistoon tai Tuohen omalle sisäpihalle. Upea keittiö integroiduilla kodinkoneilla sekä huipputyylikkäät kylpyhuoneratkaisut viimeistelevät laadukkaan kokonaisuuden.

As Oy Tampereen Tuohi

Toivonkuja 3, 33900 Tampere
Talotyyppi
Deco-puukerrostalo
Asuntoja
0/36 vapaana
Parkkipaikat
0/0
Huoneita
1-2
Pinta-ala
23,0-23,0 m²
Velaton hinta
106 500-108 500,00 €
Asunto
Tyyppi
Pinta-ala
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila