Ihanan kodikas, puukerrostaloista koostuva pikkukylä kallioisella rinnetontilla!

As. Oy Vantaan Onnenpuun yksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat idyllinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat asua tyylikkäästi viihtyisässä pihapiirissä, luonnon ja palvelujen ympäröiminä. Uudistuvassa Korson Kulomäessä päiväkodit, koulut, kaupat sekä asema ovat kaikki kävelyetäisyydellä.

Onnenpuun asuintalot kiertyvät luonnonläheisen korttelipihan ympärille. Rakennusten keskelle jäävä suojaisa, vihreä piha on omistettu yhteisölliselle oleskelulle, pihapeleille, yhteisviljelylle ja leikeille.

Luonnonläheinen lintukoto

Kulomäki on luonnonläheinen, uudistuva alue kävely- tai pyöräilymatkan päässä Korson asemalta, palveluista ja opiskelupaikoista. Kulomäen ympäristön hienot harju- ja kalliomaisemat mäntymetsineen tekevät alueesta virkistävän raikkaan. Tässä ympäristössä itsestä huolehtiminen ja terveenä pysyminen tulee kuin luonnostaan. Aivan kotioven tuntumasta löytyy upeat puitteet ulkoiluun ja urheiluun. Viereiset urheilukentät tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa omaa kunto-ohjelmaa, ja hyvät sekä vehreät kevyen liikenteen polut ja reitit houkuttelevat nauttimaan liikunnan riemusta.

Kuin linnuntietä kaikkialle

Tuusulan moottoritien ja Lahdenväylän ansiosta Kulomäestä on kätevät ajoyhteydet moniin suuntiin. Esimerkiksi Tikkurilaan ajaa asioille 13 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vartissa. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo palvelevat 10 minuutin ajomatkan päässä, ja Helsingin keskustan kaupat 30 minuutin päässä. Myös bussin kyytiin pääsee kivenheiton päässä kotiovelta. Korson juna-asemalta 1,2 kilometrin
päästä pääsee helposti Helsinkiin ja naapurikuntiin esimerkiksi Keravalle.

Palvelut

Avaimet hyvään arkeen ovat Onnenpuulla helposti käden ulottuvilla kattavien palveluiden ansiosta. Nopeat kauppareissut kotimatkan varrella takaa K-Market Kulomäki vain puolen kilometrin päässä Onnenpuulta. Korson juna-aseman vieressä kaksi S-Marketia ja K-Supermarket takaavat monipuolisen valikoiman makumatkojen iloksi.

Asunto Oy Vantaan Onnenpuu

Maauunintie 12, 01450 Vantaa
Talotyyppi
Deco-puukerrostalo
Asuntoja
1/82 vapaana
Parkkipaikat
0/44
Huoneita
1-3
Pinta-ala
56,0-56,0 m²
Velaton hinta
186 000-186 000,00 €
Asunto
Tyyppi
Pinta-ala
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila