Puhtaasti parempaa asumista

 

Laadukkaat ja ekologiset Deco-puukerrostalot rakennetaan pääosin yhdestä maailman parhaasta rakennusmateriaalista – suomalaisesta puusta. Puun käyttö rakennusmateriaalina on jälleen lisääntynyt, sillä hengittävyytensä lisäksi puu on kestävää, uusiutuvaa ja ekologista. Puu on myös kaunis luonnonmateriaali, joka on asukkaalle terveellinen ja ympäristölle kestävä valinta.

Deco-puukerrostalojen hiilidioksidia sitova ja uusiutuva materiaali pääsee kauniisti edukseen modernissa ja toimivassa arkkitehtuurissa. Kohteemme rakennetaan aina viihtyisään asuinympäristöön, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Kaikki onnellisen ja terveellisen asumisen elementit ovat näissä kodeissa kohdallaan!

Puutaloissa on hyvä hengittää

Puutalon hiilijalanjälki on usein betonitalon jalanjälkeä pienempi sekä rakennusprosessin että koko rakennuksen elinkaaren ajalta. Suomen metsät tuottavat yhden puukerrostalon rakentamiseen tarvittavan puumateriaalin alle minuutissa. Puutalojen sisäilma on laadultaan erinomaista. Deco-talot valmistetaan pääosin kotimaisista raaka-aineista, jolloin niiden työllistämisvaikutuksetkin ovat positiivisia.

Nykytekniikan ansiosta puukerrostalo on myös kivitaloa paloturvallisempi vaihtoehto. Yli kaksikerroksisiin Deco-kohteisiimme asennetaan sprinklerijärjestelmä, joka reagoi nopeasti mahdollisiin palotilanteisiin ja sammuttaa palopesäkkeet tehokkaasti.

Upeaa arkkitehtuuria ja monipuolisempaa kaupunkikuvaa

Deco-puukerrostalojen arkkitehtooniset mahdollisuudet ovat huikeat. Kun lämmin ja kodikas materiaali yhdistyy edistykselliseen arkkitehtuuriin, on tuloksena katseita kääntävä ja tyylikäs asuintalo. Modernit ja laadukkaat Deco-puukerrostalokohteet tuovat monimuotoisuutta kaupunkimaisemaan. Puurakentaminen luo kaupunkeihinkin viihtyisämpiä miljöitä!

Avaria pohjaratkaisuja ja tyylikästä designia

Deco-kotien suunnittelun lähtökohtana on asukas, joka vaatii kodiltaan laatua, tyylikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja. Tarjolla on eri kokoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin. Kaikissa on tila, valo ja toimivuus suunniteltu huolellisesti asukasta ajatellen.

Deco-koti on täynnä valoa. Suuret, lattiaan asti jatkuvat ikkunat tuovat runsaasti valoa ja avaruutta asuntoon. Vesikiertoinen lattialämmitys on sisustajan unelma ja se mahdollistaa erilaisia kalustusratkaisuja, sillä asunnoissa ei ole seinillä huonekalujen paikkoja määritteleviä lämpöpattereita. Lattialämmitys tuo ihanaa luksusta jalkojen alle.

Moderni ja viihtyisä sisustus

Lehto Asuntojen sisustusuunnittelijat ovat laatineet Deco-koteja varten laadukkaan, trendikkään ja inspiroivan valikoiman kodin pinta- ja kalustemateriaaleista. Kaikista kodeista löytyy tyylikäs musta keittiön komposiittiallas ja integroidut kodinkoneet sekä asuntoa avartava, parvekkeelle avautuva ikkuna-ovi -yhdistelmä. Sisustusvalintoja voi tehdä keittiön kaapiston ovien, lattialaminaatin sävyn ja kylpyhuoneen sekä luhtitaloissa myös eteisen lattialaatoituksen osalta. Yhteensointuvia vaihtoehtoja löytyy tummasta vaaleaan niin, että jokainen uuden asuntonsa hyvissä ajoin varaava saa varmasti omannäköisensä kodin!

Asukaslähtöistä pihasuunnittelua

Laadukas suunnittelu ei koske vain Deco-puukerrostalojen ulkoasua tai asuntojen sisätiloja. Talojen pihapiirit suunnitellaan niin ikään toimiviksi ja viihtyisiksi. Pihoja reunustavat vehreät puut, pensaat sekä nurmikkoalueet. Leikki- ja oleskelualueilla asukkaiden on luontevaa tavata toisiaan.

Hinta-laatusuhde omaa luokkaansa

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset pientaloasunnot ja kauniin arkkitehtuurin kaikkien ulottuville. Lehto Asuntojen innovatiivinen ja kustannusohjattu rakennusprosessi takaa sen, että mahdollisimman monella on mahdollisuus toteuttaa asumisunelmansa. Sinä saat elää omannäköistäsi elämää, kun rahaa säästyy muuhunkin!

Deco-puukerrostalokotien edistyksellinen rakennusmenetelmä

Lehdon Deco-konsepti edustaa suunnittelunsa sekä toteutuksensa puolesta puurakentamisen tulevaisuutta. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt tehokas tuotantomenetelmä varmistaa tuotteemme korkean laadun mahdollisimman kustannustehokkaasti. Kontrolloitu tehdastuotantomme sekä edistyksellinen asennusmenetelmämme takaavat, että sääolosuhteista ei aiheudu Deco-puurakentamiselle merkittäviä haasteita. Konseptimme mahdollistaa myös nopean hankkeiden rakennusajan sekä hyvin ennakoitavan valmistumisaikataulun.

Tutustu rakennusmenetelmäämme videolta!